PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Anmäl dig till en mopedkurs i Stockholm

Istället för att köra bil eller motorcykel kan du köra moped. Men precis som med de två förstnämnda fordonen krävs det en utbildning. Anmäl dig därför redan nu till en mopedkurs i Stockholm.

Det är många som längtar efter att köra bil. Men ärligt talat, är det inte rätt tråkigt att köra bil? I alla fall om du jämför med att köra moped. Är det inte väldigt mycket friare att sitta ute i friska luften och vara närmare allting du kör förbi? Då kan du ju köra motorcykel, kanske du invänder. Visst, men motorcyklar är komplicerade. Det tar längre tid att utbilda sig till MC-förare och det är dessutom mycket dyrare än att köra moped. I alla fall om du frågar Globens Trafikskola. Att gå en mopedkurs är mycket roligare, går mycket snabbare och är egentligen också precis lagom.

Ta din mopedkurs seriöst

Ibland handlar det inte om hastigheten. Det handlar inte om att köra så fort det bara går. Att köra ifrån polisen på motorvägen. Ibland handlar det bara om att ta sig från punkt A till punkt B i en bekvämlig hastighet på 45 kilometer i timmen. Mer behövs egentligen inte. Att köra moped innebär att du hinner se så mycket mer av omgivningen du kör förbi. Du har inte bråttom. Men ta utbildningen seriöst. Det handlar trots allt om ett fordon som du ska framföra i trafiken. Det måste du ta på allvar. Lär dig alla trafikregler och vad skyltarna betyder.

7 Nov 2021