PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Bilskrot Stockholm - smidigt att skrota bilen

Hur ska man egentligen agera när bilens bäst före-datum har passerat? Att bilar tappar i värde för varje meter de rullar är ingen hemlighet och när man nått en viss punkt så kan det vara så att kostnaderna för service och olika reparationer överstiger det värde man får på bilen.

Samma sak kan sägas i samband med olyckor där försäkringsbolaget kan räkna på kostnader och ge en rekommendation om en bilskrot i Stockholm snarare än att man lämnar in den på en verkstad. Kort sagt: ingenting varar för evigt och en bil är långt ifrån undantaget från detta faktum.

Vi nämnde ovan en bilskrot i Stockholm och det är exakt dit man ska söka sig om det börjar bli dags att ge bilen den sista smörjelsen. Det är idag enklare än någonsin att skrota bilen via en auktoriserad bilskrot i Stockholm. Allt du behöver är en giltig ID-handling och ett ägarbevis (som du, om du inte hittar det, kan beställas från Trafikverket) - resten sköter bilskroten och då bilen i fråga nått vägs ände så ges du ett kvitto, efter några dagar, om att din gamla bil är avregistrerad och även i laglig mening har upphört att existera.

Hämtning av din skrotbil i Stockholm

Idag kan du även beställa hämtning av din bil. Det är inte ovanligt att en bil som ska skrotas inte längre rullar. Istället för att ha den stående på din tomt, på parkeringsplatsen till er BRF eller i garaget så ringer du en bilskrot i Stockholm som hämtar upp din bil. Detta mot en liten avgift.

En bilskrot bidrar genom sitt arbete till en bättre miljö. Bilen monteras ned, den töms på alla farliga vätskor och kemikalier och alla delar som kan återanvändas gör detta - medan resten tas om hand i enlighet med de lagar som finns inom Sverige och EU. Du bidrar till en bättre värld genom att skrota din bil på rätt sätt. Se till att göra det.

30 Oct 2022