PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Biltvätt i Göteborg kan göra både dig och bilen glad

Om du tycker det är tråkigt att tvätta bilen kan du tänka på det här: Vilket bilmärke får flest reaktioner efter en biltvätt i Göteborg? – En REN? ÅH!

Det finns faktiskt roligare saker i livet än att tvätta bilen. Visst, många bilentusiaster gör inget annat än att putsa lacken för hand med olika polish och oljor. Men är du inte så intresserad av bilvård är det mest ett enda besvär. Bilen blir ju skitig så fort den kommer ut på vägen igen. Vad är ens meningen med att tvätta den? Jodå, det finns många anledningar. Och vänder du dig till en biltvätt i Göteborg behöver du inte lyfta ett finger själv. Du kan lätt luta dig tillbaka och hitta på dina egna göteborgsvitsar du också.

Så håller du bilen snygg och rostfri med biltvätt

Såvida inte du har valt en bil i en färg som gör sig bäst under ett tjockt lager lera, är bilen faktiskt snyggast när den är nytvättad. Bara det kan tyckas vara anledning nog att tvätta den, men för dig som ändå tvivlar kan meddelas att det inte bara finns estetiska skäl till att hålla efter bilen. Lämnar du in den på en full rekond blir bilen inte bara ren inuti och utanpå. Du får även lacken behandlad på ett sätt som gör att den lättare håller ifrån sig rost och annan miljöpåverkan. Bilen håller faktiskt längre om du tvättar den. En anledning så god som någon för den som inte roas av biltvätt.

13 Dec 2021