PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Bilverkstad i Uppsala ser om din bil på rätt sätt

På en bilverkstad i Uppsala vill man verkligen att din bil ska vara i bästa skick när du hämtar den efter en service. Därför ingår det gratis biltvätt och ett års assistansförsäkring.

När du lämnat in din bil på den regelbundna servicen ska det kännas som att den spinner som en belåten katt. Du ska veta att man tittat på mer än bara de obligatoriska momenten som tillverkaren kräver. På en bilverkstad i Uppsala vet man vad som får bilen att spinna belåtet när du hämtar den.

När de tar in din bil för service gör de en ordentlig genomgång och felsökning av hela bilen. De vet vilka komponenter och funktioner som utsätts för hårdast slitage. Därför kontrollerar de dem extra noga. Skulle de hitta några dolda fel hör de av sig till dig. Då kan du bestämma om du vill laga dem med en gång eller återkomma.

Bilverkstaden skriver in en service i din digitala servicebok

All service och andra åtgärder på din bil skrivs in i den digitala serviceboken. Du behöver inte längre hålla reda på fakturor och stämplar. Det blir lättare för dig att ha ordning på vad som gjorts och enkelt att redovisa om du skulle sälja din bil framöver.

Eftersom de vet att bilen är i gott skick när de lämnar över den till dig så kan de utan tvekan lämna ett års gratis assistansförsäkring. Skulle olyckan vara framme och du får punktering på motorvägen är det väldigt bra att ha den garantin.

7 Mar 2022