PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Däckverkstad i Uppsala med bra service

Punktering på bilen, slitna däck som behöver bytas ut eller behov av nya fälgar. Det och mycket mer kan en däckverkstad i Uppsala serva sina kunder med.

Det var snart dags att byta däck och Nina hade fått information om att hennes däck var allt för slitna för att sättas på igen. Hon hade använt sig av sin däckverkstad i många år och visste att de hade full koll. Den här gången ville hon dock göra lite annorlunda. Göra bilen lite mera cool.

Nina fick alltid påminnelsen i mycket god tid och hade då möjlighet att beställa däck eller annat innan bytet. Hon åkte förbi verkstaden en dag efter jobbet för att planera inför det stundande bytet. Nina var inte en kund som bad däckverkstaden välja däck åt henne utan att ha några egna åsikter. Hon ville vara med och diskutera.

Däckverkstad med bästa servicen

Att hon ville ha riktiga kvalitetsdäck, det visste personalen. Denna gång ville hon även beställa ett par supersnygga fälgar till sin ögonsten. Nina älskade att besöka sin däckverkstad i Uppsala. Personalen hade en jargong hon gillade. Hon behövde inte leta i katalogen när hon kom dit då hon visste precis vilka fälgar hon ville ha. De anställda nickade gillande.

Beställningen gjordes och några veckor senare hade fälgarna kommit. Hon rullade dit sin pärla. De nya däcken var klara och kunde sättas på med det samma. Däcken som åkte av skulle tvättas och lämnas på däckhotellet. Sedan rullade hon ut och kunde inte låta bli att ta en runda på stan för att visa inköpen. Se till att besöka denna verkstad när du fått problem med däcken: däckverkstaduppsala.se

30 Sep 2022