PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

En gummiduk är aldrig fel

Gummiduk är en mycket mångsidig produkt som kan användas inom såväl bygg som transport och lagerhållning. Välj material, storlek och form efter behov.

Vad i hela fridens namn kan man ha en gummiduk till? En hel del, faktiskt! Särskilt om man frågar en leverantör av gummidukar – som ju onekligen är något av en expert på området. Det finns ju ingen försäljare som inte kan sin egen produkt. Det hör till uppdraget.

Till exempel kan man använda gummiduk som tätningsmaterial för såväl tak som dammar. Det är också praktiskt som mellanlägg när du ska packa ömtåliga saker, eller att lägga under saker som inte får röra sig under transport. Om du någon gång undrat om du kanske behöver en gummiduk är svaret sannolikt ja, med tanke på hur mångsidig en gummiduk är.

Gummiduk – naturlig eller syntetisk?

Det är sannolikt inte en fråga OM du behöver en gummiduk – snarare vilken typ av gummiduk det är du behöver. Det finns en hel del att välja mellan. Till exempel kan en gummiduk tillverkas i såväl naturliga som syntetiska material. Vilket material som är rätt för dig beror på vilka påfrestningar din gummiduk kommer utsättas för. Rådgör med din leverantör.

Du behöver också fundera på vilket format din gummiduk ska ha. De flesta typer av gummidukar kan levereras färdigskurna eller på rulle. Materialet är mycket flexibelt och går att sträckas ut, och kan alltså formas för att passa in. Om du däremot kommer utsätta din gummiduk för nötning behöver du välja en gummiduk som är tjock nog för att tåla den typen av belastning.

5 Dec 2022