PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Få en skinande bil med ny lack

Om man någon gång går på en bilmässa, en bilshow eller en träff mellan ägare till veteranbilar, då ser man väldigt många bilar som glänser. De är nylackerade och nypolerade. Det är snyggt när de glänser. Vi dras till det som glänser. Våra ögon är anpassade till att dras till glänsande saker. Vi tyder det som är glänsande till något som är värdefullt. Därför är det lönsamt för dig som vill sälja en begagnad bil, att se till att den blir nylackerad. Då får du fler kunder, än om du säljer som den är.

Lacka inredning i ditt hus som du vill sälja

På samma sätt är det om du skulle vilja sälja din bostad. För att få så många som blir intresserade av ditt hus, som du vill sälja, bör du lacka om inredning i ditt hem. Lackar du om till exempel köksluckor och köksskåpsdörrar, blir köket snyggare. Då får du fler som blir intresserade av ditt hus. Och fler som är intresserade, desto högre pris kan du tänkas få för huset.

Vill du förnya möbler – lacka om dem

Man kan lacka mer än bilar och dörrar. Man kan även lacka om möbler. Lackar man om möbler, får man en ny yta på dem och de ser nya ut. Med en ny färg framhäver man möblerna på ett nytt sätt. Får man en ny yta på dem, ser de nya ut. Det är ju så populärt med gamla möbler, men gamla möbler som har slitna ytor är inte roliga att titta på. Ofta har de en färg som kanske inte längre är så populär. Då kan en ny, pigg färg göra dem nya på nytt. Vill du sälja dem, kan du få ett bra pris om du först lackar om dem.

Vill du förnya bilen – lacka om den

Om du gillar din bil, och vill förnya den, kan du mycket väl förnya den. Då sprutlackerar man den. Genom att spruta lack och lackfärg på bilen, får man en så jämn lackering som det bara är möjligt. Man skyddar först fönster, handtag, kofångare och annat skydd som är gjort av plast och gummi. Sedan sprutar en lackerare på bilen med den lack som du önskar. Det finns inte så många som är duktiga hantverkare och som kan lackering i Sverige. Därför bör man välja någon som verkligen kan lacka bilar, möbler eller inredning. Det är ett hantverk som kräver kunnighet. Läs mer om hur du kan hitta ett företag som utför lackering i Stockholm.

22 Aug 2018