PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Fordonsanpassning Göteborg - frihet i din bil

Bilen är livsviktig för många. Genom den kan vi ta oss från plats A till plats B på ett tryggt, säkert och bekvämt sätt. Det senare är emellertid också en sanning med viss modifikation: hur bekväm är egentligen din bil - och kan den anpassas mer för din kroppsform, dina behov och exempelvis ditt handikapp?

Genom en fordonsanpassning i Göteborg kan du få hjälp med att skräddarsy lösningar till din bil och få en bättre körupplevelse och en bil som verkligen täcker alla dina behov.

Fordonsanpassning i Göteborg kan ses ur flera olika perspektiv. Vi nämnde ovan handikapp som en faktor som försvårar bilkörning. Sitter man i exempelvis en rullstol så kan en bil förvandlas till någonting som blir mer eller mindre omöjlig att köra. Så ska det inte behöva vara.

Bilstöd eller mobilitetsstöd går att söka

Genom en fordonsanpassning kan man exempelvis sätta in liftar som förenklar för dig att ta dig in i bilen och man kan även exempelvis sätta in säten som går att snurra - detta för att ytterligare förenkla för dig att använda din bil. Handlar det om en fordonsanpassning i Göteborg som en följd av handikapp så kan man också söka bilstöd hos Försäkringskassan - och vissa kommuner i Sverige erbjuder även ett mobilitetsstöd i samband med en fordonsanpassning.

Fordonsanpassning för ett bättre arbetsliv

Bilen används även inom många arbeten - och kan anpassas för att optimera både resande och för själva arbetet. En fordonsanpassning i Göteborg kan exempelvis göras för olika hantverkare som kan se sin bil bli mer yteffektiv och där alla verktyg och all utrustning både få plats i bilen - och få en särskild plats också.

Det senare kommer utan tvekan att skapa en bättre arbetsmiljö. Sågar, hammare, spikpistoler, skruvdragare, skruvar - allt är organiserat och prydligt uppradat: helt efter beställarens behov och preferenser. Hur vill du ha din bil? Med en fordonsanpassning är det mesta möjligt!

18 Sep 2023