PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Förvara däcken på däckhotell i Stockholm

Är det dags att byta däck på bilen snart? Har ni svårt att veta var ni ska förvara era däck när de inte används? Lugn, bara lugn. Det finns hjälp att få. Förvara dem på däckhotell i Stockholm.

Är det dags för däckbyte på bilen? Då behöver ni någonstans att förvara era däck under den tid på året som de inte längre används. Som ett däckhotell i Stockholm till exempel. Det är faktiskt inte alltid helt lätt att kunna förvara sådana stora grejer hemma. Garaget är ofta så fullt av saker att inte ens bilen ryms därinne. I källare eller andra förrådsutrymmen kan det också vara vanskligt att få plats med fyra stycken stora bildäck under ena halvan av året, särskilt under vintern då man kanske förvarar andra saker där också.

Förvaring av däck på rätt sätt på däckhotell

Men lugn, bara lugn. Det finns ju faktiskt hjälp att få. Ett däckhotell är precis som det låter, ett hotell med förvaring för däck som inte används. Självklart få man betala en slant. Men det är det väl värt för att slippa stuva undan däcken hemma någonstans där de egentligen inte får plats. Däck behöver förvaras inomhus där det är lagom temperatur och där de inte kan skadas av andra saker. Hyr man in sig på ett däckhotell för att förvara sina däck, så kan man vara säker på att de förvaras på ett korrekt sätt så att de är fina och i gott skick även året därpå när man behöver dem igen.

26 Mar 2022