PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Har du funderat på att skaffa en laddstation till ert företag?

Att skaffa en laddstation till företaget kan vara fördelaktigt för er som företag. Den underlättar både för anställda som åker elbil till jobbet, och om företaget har egna elbilar.

Har fler och fler av företagets anställda bytt ut sina bensinbilar mot elbilar? Då kan det vara värt att fundera på om ni kanske skulle skaffa en laddstation. Att ha en laddstation på parkeringen underlättar för alla på företaget som kör elbil, både privat och i tjänsten.

Om ni har företagsbilar som drivs med el så är det en stor fördel om de går att ladda direkt vid arbetsplatsen. Då blir det kanske ett självklart val att skaffa en laddstation. Men om man också kan låta personalen ladda sina privata elbilar under jobbdagen blir det en fördel även för dem.

En laddstation till företaget blir en investering för framtiden

Om ni väljer att skaffa en laddstation till ert företag kan det bli något positivt även när ni ska anställa ny personal i framtiden. Om någon som söker jobb hos er har en elbil, så kommer det förmodligen ses som en fördel att ni har en laddstation där personalen får ladda sina elbilar.

Att underlätta för personalen att köra elbil blir också ett sätt att göra det lättare att köra bil på ett miljövänligare sätt. Även att köra elbil innebär förstås en viss påfrestning på miljön. Men ibland behövs bilar, och att då ge bättre möjligheter att köra elbil blir en investering även för miljöns skull.

15 Dec 2021