PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Hitta din laddstolpe i Stockholm

Vill du ha en egen laddstolpe inkopplad i ditt hem eller på din arbetsplats i Stockholm? Det finns många laddstolpar att välja på. Gemensamt är att de laddar bilen medan du sover eller arbetar.

Du som investerat i en elbil vill säkert kunna ladda den lika smidigt och effektivt som när du glider in på en bensinstation och fyller upp tanken. Nu är det ju så att det tar lite längre tid att ladda bilen. På en timmas laddning kommer du ca 50-70 km men det kanske inte alltid är läge att sitta en timme och vänta på att bilen laddas full med el. Men det som är så mycket bättre är att det kan ske under tiden du sover. Vad sägs om det? Likaväl kan det gå att ladda bilen när du arbetar eller när du stannar till för en god lunch eller middag när du är på väg någonstans.

Laddat värre med laddstolpe

För att du ska kunna få en så smidig vardag som möjligt när du använder elbil så kommer du märka att det finns åtskilliga laddstationer där du kan ladda både gratis och billigt i samband med att du undersöker Sveriges långa land. Gratis är det då vissa bilfabriker valt att erbjuda gratis el för några speciella bilmärken. För övrigt växer det upp laddstationer vid i stort sett varje större köpcenter och ibland kan du hitta dem vid mataffärer. Andra ställen där det är populärt och eftertraktat att ha en laddstation är på campingplatser. Vem vet vart allt tar vägen. Läs mer om laddstolpe på denna sajt: laddstolpestockholm.com

16 Mar 2022