PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Hyra buss för sightseeing i Stockholm

Stockholm är en av världens vackraste städer, men den är också stor och att ta sig runt till fots och försöka hinna med att se allt man vill är något som tar åtskilliga dagar och som är ordentligt utmattande. Är ni i Stockholm på besök med jobbet, eller kanske en skolklass som är här i studiesyfte, kan vi verkligen rekommendera att hyra en buss i en eller ett par dagar. Som introduktion till vår huvudstad är det ett oslagbart alternativ.

Frihet

Visst finns det sightseeingbussar, men deras rutter är oftast omständliga och det görs stopp var och varannan minut. Med en chartrad buss bestämmer ni själva vart och när ni vill åka. Bussen och chauffören står till ert förfogande men kan ändå utnyttja bussfilerna, vilket gör transporten smidig och snabb.

Få överblick

Många inflyttade Stockholmare vittnar om hur just bussen var nyckeln till att lära sig hitta i Stockholm, till skillnad från tunnelbanan där man aldrig riktigt visste var man befann sig eller hur man kommit dit. Genom att åka med SL:s olika linjer lägger man sakta men säkert stadens pussel tills man förstår hur allt hänger ihop.

Att försöka få ihop Stockholm på ett par dagar med SL är dock inget vi rekommenderar för tillfälliga besökare. Då är det bättre att göra upp en plan och följa den. Naturligtvis vill man se Slottet och Djurgården och en massa andra saker man hört talas om, men det kan också vara roligt att bli lite överraskad. Här kan vi rekommendera att ta lite tips från erfaren busschaufför som är van att köra i staden. Det finns fantastiska platser att se som inte är så välkända utanför stan, och att låta busschauffören få lite fria händer kan ge oförglömliga minnen.

Bekvämt

Att sitta i en buss med sina kollegor och betrakta staden är ett trevligt sätt att bekanta sig med en stad. Ombord finns toalett och wifi så inga onödiga stopp behöver göras. Ni hoppar enkelt av vid era destinationer och blir upphämtade igen på avtalad tid. Att på det här sättet ta sig runt i stan och bekanta sig med den i ett par dagar är en perfekt början på en veckas vistelse i Stockholm. Man får ett hum om var allt ligger och åker kanske förbi platser som verkar spännande och som man kan återvända till senare.

Billigt och bra

Att hyra en buss med chaufför är relativt billigt, särskilt om ni är en stor grupp. Ju fler ni är, desto mer sänks så klart kostnaden per person. Kontakta ett bra bussbolag i Stockholm för att få svar på frågor om priser och tillgänglighet, så hjälper de dig att ordna med förstklassig transport till er vistelse i Stockholm. Välkomna! Är ni intresserade av att hyra en buss kolla in www.hyrabussstockholm.se.

7 Dec 2017