PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Lastväxlarflak är bekvämt att ha

Kör du runt till olika kunder och levererar gods behöver du ha ett lastväxlarflak. Det skonar ryggen och är ett effektivt transporthjälpmedel vid utlastning.

Med ett lastväxlarflak kan man transportera gods på ett smidigt sätt. Det kan vara en maskin, kartonger eller till och med grus eller gräs. Ett lastväxlarflak går att dra ut, så det gör det lättare att komma åt lådor och paket. Du kan själv välja både dekor och design som passar för din bransch.

Många väljer att ha reklamtryck på sitt lastväxlarflak, och där samarbetar beställaren med firman som säljer dem. Du kan också välja mellan olika färger på själva lastväxlarflaket, så att du kan få företagets färg på det.

Lastväxlarflak med fästpunkter

För att din last inte ska skumpa omkring eller välta är det viktigt att fästa den. Det finns anordningar för fästpunkter, så att lasten är väl surrad. Speciellt viktigt är det om du fraktar maskiner som är lite ömtåliga. Men även lådor behöver stå stadigt på ett lastväxlarflak. Oavsett hur en lastbil ser ut är det alltid viktigt att spänna fast sin last så att den inte välter.

Ska du transportera lite större gods, kan du fälla ner sidorna på flaket så att maskinen får plats ordentligt. Likaså är sidorna bra att ha uppfällda när du exempelvis transporterar gräs eller hö, så att detta håller sig på plats på flaket. Kontakta ett företag som är experter på lastväxlarflak, så kan du få prisuppgifter och tips på extrautrustning som kan passa just för dig. För att läsa mer om lastväxlarflak kan du gå till denna sida: lastväxlarflak.nu

9 Jan 2023