PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Lastväxlarflak toppen för transport av blommor och grönsaker

Hur transporterar du dina grönsaker i dagsläget? Lastväxlarflak är riktigt väl lämpade för skonsam transport av botaniska varor som växter och grönsaker.

Vet du vad ett lastväxlarflak är? Inte? Om du arbetar med växter och grönsaker kan det vara intressant för dig att veta det. Chansen är nämligen stor att ett lastväxlarflak skulle kunna förenkla dina transporter på ett riktigt bra sätt.

Ett lastväxlarflak är en typ av transportfordon. Det används för att enkelt kunna lyfta och transportera lastpallar och containrar. (Precis sådana som du med största sannolikhet använder för att transportera dina växter och grönsaker). Ett lastväxlarflak har en speciell hydraulisk botten som gör att hela fordonet kan lyftas av och på andra fordon som har samma typ av utrustning.

Lastväxlarflak – varsam transport av ömtåligt gods

Lastväxlarflak erbjuder mycket varsam transport av det gods som lastas på fordonet. Detta är en av anledningarna till att just du som arbetar med känsliga varor som växter och grönsaker ska slå ett öga på om inte dina transporter borde ske med ett lastväxlarflak. Det finns en uppenbar ekonomisk vinning i att så lite som möjligt av varorna blir kantstötta under transporten.

Flakets storlek kan dessutom anpassas beroende på mängden last, vilket gör det lämpligt för dig som har olika stora transportbehov beroende på säsong. Det kan även utrustas med ett skyddande kapell för att skydda det botaniska innehållet från väder och vind under transporten. Det finns dessutom möjlighet att utrusta ett lastväxlarflak med kyl- och frysutrymmen. Visst låter det som en toppenlösning för dina transporter?

Läs mer på https://www.lastväxlarflak.nu.

31 Jul 2023