PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Önskar du någon som köper din bil i Malmö?

Önskar du att någon sa att vi köper din bil i Malmö? Ibland önskar man helt enkelt att någon bara kom och erbjöd sig att köpa ens bil. Snabbt och behändigt och utan en massa tjafs och krav. Tänk om det kunde hända dig? Visste du att det finns sådana bilhandlar som är beredda att köpa din bil och det i Malmö?

Det finns bilhandlar som är beredda till ett snabbt köp, och som har besiktningsmän som snabbt kan bedöma ett värde på en bil och inte behöver fundera länge om det är värt att köpa priset till det värde som man kan acceptera. Vill man så går det att få ett snabbt köp.

Snabb affär vid byte till nyare bil

Speciellt gärna vill man ju oftast det, när det finns en annan och bättre bil som man är villig att köpa. Då kan bilhandlaren köpa din bil och du lägger några summor extra för att kunna byta till en bättre och nyare bil. Tänk dig dessutom att du råkar på en bilhandlare som inte bara vill komma över en bil som de kan kränga till ett högt pris men som inte bara är giriga att köpa din bil så billigt som möjligt, utan som är mån om att deras kunder blir nöjda. Visst låter det som en önskedröm? 

När man säljer sin bil på Blocket

Vill man få till en snabb affär på Blocket, vet man tyvärr inte vilka köpare man får. Ofta märker de att man har behov av en snabb affär och erbjuder toklåga priser för ens bil. Det kan vara riktigt tröttande att möta flera som alltid ska pruta på ens bil. Då kan det vara lättande att hitta en köpare som är villig att ge det pris som man önskar och vet att ens bil är värd. Om det är någon som är är besiktningsman och som ger ett objektivt pris för ens bil, då är det lättare att sälja den, än att man blir kontaktad av flera oseriösa så kallade köpare som vill komma över ens bil men så billigt som möjligt. Även om man vill sälja sin bil, vill man ju inte skänka bort den till oseriösa prutande människor. Det kan nästan kännas oförskämt att sänka det pris som man har begärt.

Bättre med pålitliga köpare

Då kan det istället vara både roligare och säkrare köpare som man kan hitta på nätet. Man kan googla "köpa bil Malmö" till exempel, så att man hittar dem som kan tänka sig ge det rätta pris för ens bil, eller hur?

10 Dec 2019