PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Perfekt resultat med billackering Eskilstuna

Har du en skrapad eller skadad bil? Det händer varje dag men inte alltid din bil, som tur är. Försvunnen färg ger rosten en chans och det vill du inte. Ta hjälp med billackering i Eskilstuna.

Trafiken, det är ju vi allihopa. Fast resten av trafiken kör ju som dårar, förstås. Konstigt att bara man själv kör som folk? Nå, detta med krockar och skrap, då. Det händer ju. Ibland, när man är ensam och ingen hör, kan man erkänna att det nog var lite ens eget fel.

Men oftast är det förstås någon idiot som gör fel och kör på ens älskade pärla och det är icke kul. Där står man. Vanligen med en bil som går att halta hem med, men ibland inte ens det. Då är det lite krisartat.

Billackering vid skador och vid renovering

Har din bil varit med om en krock är det ofta mer än enbart lacken som måste lagas, men billackering i Eskilstuna spelar ändå en viktig roll. Här avslutas reparationen och man försluter lacken och förhindrar att skadan börjar rosta. Ska det bli bra bör vi överlåta det arbetet till proffsen.

Billackering är också aktuellt för oss som sysslar med veteranbilar. Vissa gillar den skruffiga, oborstade stilen, men de flesta vill ändå att bilen ska se ut som om den just rullat ut från monteringen i fabriken. Skicklig och engagerad personal hjälper dig med de rätta nyanserna och den bästa tekniken.

En fräsch bil mår helt enkelt bättre, så boka en tid.

12 Jan 2022