PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Privatchaufför i Stockholm – ett stort utbud av tjänster

Om du har tröttnat på att vänta i kollektivtrafiken eller förgäves försöka få tag i en taxi när det är bråttom, skulle du kanske prova på att anlita en privatchaufför. Stockholm är en stor stad, och att det finns företag som satsar på säker, pålitlig och exklusiv transport är en välsignelse för den som lever ett hektiskt liv där effektivitet och tillgänglighet är ledord.

Med en privatchaufför är det slut på logistikproblemen. Du blir hämtad i tid och kommer dit du ska utan problem. Dessutom är resan dit en upplevelse i sig. Att sitta i baksätet på en lyxig bil framförd av en trevlig chaufför som hittar överallt i stan är en svåröverträffad upplevelse som inger den upplevelse av lugn, samt tid för förberedelse, som kan behövas inför exempelvis ett viktigt affärsmöte. Många affärsmän har vittnat om hur privatchaufförsservicen har påverkat deras arbete positivt. Jämfört med att stressat försöka få tag i en taxi och sedan få en chaufför som inte hittar i stan är det en dröm.

Heldag med väninnorna

Det är dock inte bara affärsmän som kan dra nytta av en privatchaufför i Stockholm. Dessa tjänster har blivit billigare (även om det såklart fortfarande är dyrare än exempelvis taxi), och som en tillfällig lyx som man unnar sig någon gång ibland kan det verkligen sätta flärd på tillvaron.

Varför inte ge en heldag med privatchaufför som present till en väninnna som fyller jämnt?  På förmiddagen blir ni hämtade i lyxbil av en artig och trevlig chaufför, som kan stan och, kanske viktigast av allt, har koll på var de viktiga affärerna, restaurangerna och caféerna ligger. Chauffören väntar vid bilen medan ni roar med shopping och nöje, kör er från plats till plats och ser till att ni trivs. Kvällen tar slut först när ni vill det och chauffören tryggt kör er hem var och en till sitt.

Hämta vid flygplatsen

För dig som har vänner som kommer på besök från utlandet kan en privatchaufför vara både en elegant och trygg lösning för att se till att de kommer rätt. Anlita helt enkelt en trevlig och snyggt klädd chaufför som kan möta dem i ankomsthallen, visa dem till bilen och säkert och snabbt köra hem dem till dig. Tjänster av det här slaget tillhandahålls av flera bra uthyrningsföretag i Stockholm, och jämfört med de stora taxibolagens tjänster av samma sort så här det här i en klass för sig.

Allt du inte hinner med

En privatchaufför kan även fungera som en sorts butler, som tar hand om det du inte hinner med i vardagen, som till exempel köpa blommor till dejten, lämna in skjortorna till kemtvätten eller till och med rasta hunden. Vad du än vill ha hjälp med, kolla med din privatchaufför, han finns där för dig och det här är en service som går den där lilla extra biten för att bli oförglömlig.

Bröllop, födelsedag, resor, affärsmöten – exemplen är många på när det där lilla extra kna uppnås med hjälp av en privatchaufför. Vill du höja standarden i ditt liv, resa tryggt och komfortabelt och dessutom aldrig mer bli försenad – anlita en privatchaufför!

15 Feb 2018