PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Så bör du rekrytera en chef till din bilhandel

Har du en egen bilhandel? Har du arbetat med den ett tag, vet du hur viktigt det är att den leds på rätt sätt. Då vet du att den inte lär bli bättre än den personal som du har där. Hur det går med en bilhandel beror till största delen på vilka som jobbar där. Har du en bra personalstyrka, säljer ni förmodligen många och dyra bilar, vilket innebär större intäkter för er alla. En personalstyrka behöver någon som visar vägen och stakar ut vägen för alla andra. De behöver en duktig chef. På de riktigt stora företagen, framför allt de som har börsnoterats, visar sig vikten av valet av chef, genom att värdet på företagets aktier stiger eller sjunker med valet av företagsledare. Om de lägger så stor vikt vid vem som leder företaget, borde även du anse det.

Få hjälp att rekrytera rätt chef

Om du tycker det är svårt att hitta rätt chef, och det är du inte ensam om kan du alltid be en som är erfaren och van att göra det åt dig. Att hitta rätt person för ett jobb som du vill ha, är så pass svårt och krångligt att det har kommit att sysselsätta en hel bransch; rekryteringsbranschen. Det finns hela företag som enbart arbetar med detta och som har vanan inne, att kunna läsa folks Curriculum Vitae (CV) och förstå vilka som bör ha jobbet och vilka som inte ska ha det. De vet vilka slags frågor som de ska ställa för att kunna avgöra vem som ska ha jobbet.

Få ett kunnigt företag som rekryterar åt dig

De har också kunskap om lagar, anställningar och hur man skriver anställningsavtal så att alla parter blir nöjda. De vet ungefär på vilken nivå lönerna bör ligga på. En del har till och med nöjd-kund-garanti, vilket kan innebär att skulle det råka bli en felrekrytering, är de med tills rätt person har blivit anställd. Sedan följer de upp så att de säkert vet att de har rekryterat rätt person åt dig. Är du inte nöjd, hjälper de till med rekryteringen tills du blir nöjd.

Arbetar du och har din bilhandel i Stockholm och har behov av en rekrytering för ett chefsjobb, kan vi rekommendera dig denna rekryteringsfirma. Då får du en rekryteringsfirma som har lång erfarenhet och som redan kanske har kontakt med den som skulle kunna bli din VD på ditt företag. Dina uppgifter blir deras hemlighet och de ser till att ingen obehörig kommer över dem.

18 Jul 2018