PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Så här säljer du bilen snabbast

Du vill sälja din bil. Du vill få bra betalt. Du vill också att det ska vara en trygg och bra affär. Så här går det till för att snabbt och säkert sälja din bil till eller via en bilförmedling.

Funderar du på att sälja din bil? Är du i behov av pengar, eller vill du bara bli av med bilen? Du kanske har börjat åka mer kollektivt, eller så har parkeringsavgifterna blivit för höga? Du kanske har siktat in dig på en ny bil, och vill först sälja din gamla. Du kanske inte har bråttom med att skaffa ny bil, men vill gärna sälja den gamla snabbt. Det finns olika vägar att gå. Det finns numera många möjligheter via nätets olika köp- och sälj-sidor. Ta bilder, beskriva bilen, kolla efter defekter, lägga upp en egen annons, ta samtal och mail från spekulanter, bestämma tid, visa bilen, osv. Eller så vänder man sig till en bilförmedling. Det är det snabbaste sättet.

En bilförmedling köper direkt

Väljer du att gå till en bilförmedlare, eller bilhandlare, kan du ha sålt bilen inom en halvtimme! Och du slipper det utdragna förloppet med att sälja själv. Att stå och dividera med däcksparkare, folk som vill pruta. Köpare som aldrig dyker upp, eller som känns oseriösa. Bilförmedlare är som en slags bilmäklare, som har koll på marknaden och bilvärderingar. Vana att värdera bilar, kolla efter vanliga fel och brister men också vad som efterfrågas. Ställer raka och relevanta frågor om bilens kondition. Som har listpriser på bilens värde för dagen. Du kan välja att sälja bilen direkt eller låta bilförmedlaren sälja den åt dig. Väljer du att sälja direkt, får du pengarna i handen. Har du alla dokument och vinterdäck med, så är det klart!

Sälj bilen via bilförmedlingen

Väljer du att låta bilfirman sälja åt dig slipper du alla tråkiga och jobbiga bitar med att sälja själv. Bilförmedlingen tar en provision på försäljningen, eftersom som de gör hela jobbet. Bilen läggs ut på deras hemsida och andra välbesökta kanaler. Bilen görs iordning, tvättas och det tas professionella bilder. Beskrivningen görs också på ett proffsigt sätt. Du får bättre betalt, eftersom många föredrar att köpa bil genom en bilförmedlare. Du slipper alla kontakter och all tid som går åt att själv försöka sälja. Det är tryggare och smidigare för dig. Så snart bilen är såld blir du kontaktad och har pengarna på ditt konto inom ett par bankdagar.

1 May 2020