PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Skrota bilen i Stockholm har aldrig varit enklare

Har du en bil du inte vet var du ska göra av? Den bara står och tar plats men går inte att använda alls. Då ska du ta och skrota bilen i Stockholm. Bilen kommer inte längre att vara i vägen för dig.

När man har samlat på sig lite för många saker som inte längre har en plats eller som man inte vill ha kvar. Då slänger man dem på soptippen. Tyvärr kan man inte göra så med bilen som vägrade gå som du vill. Men det finns något liknande – skroten, såklart. Ska du skrota bilen i Stockholm tar de gärna emot din bil. På skroten tar man emot alla olika sorters bilar. Det är inte bara äldre bilar som skrotas. En nyare bil kan vara med om en olycka som gör att den inte går att köra mer. Då platsar den bra hos skroten.

Transportera till skroten

Långt ifrån alla har en biltrailer själv eller vet var man kan låna en. Då är det positivt att många skrotar erbjuder sig hämta bilen. Inte alla gör detta dock, utan du måste kolla med dem innan. Om de inte gör det kan de säkert tipsa om någon som kan hjälpa dig med bilen. Hos bilskroten får din bil chansen att göra en annan bilägare lycklig. Kanske har den någon hel del som behövs någon annanstans. På bilskroten värnar man om miljön, man låter så många delar som möjligt på din bil återanvändas. En vinst för alla inblandade.

13 Nov 2021