PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Skydda din bil mot föroreningar!

En avancerad lackförsegling av din bil gör att smutsen inte biter på bilen lika lätt som annars. Särskilt under vintern när både salt, avgaser och snö, vatten och slask utsätter bilen för en massa smuts och rostangrepp är en lackförsegling det som skyddar din bil. En lackförsegling innebär ett rostskydd i flera lager.

Med lackförsegling får du flera års underhåll

Skillnaden mellan en lackförsegling och vanlig bilvax är att en vanlig bilvax bara håller någon månad, eller tills du tvättar bilen nästa gång. En lackförsegling håller i flera år. Då behandlar man bilen med kiseloxid. Först tvättar man bilen mycket noga, efter det behandlar man bilen med lack i olika omgångar. Man bygger lacken i flera omgångar och tar en del av bilen i taget när man verkligen impregnerar hela bilen med lack. När lacken har applicerats noga på bilen lägger man på ett lager sealer, efter det får den ytterligare ett lager detailing. Efter det får den härdas över natten. När bilen så har fått hela lagret av lack förseglas lacken och du behöver inte oroa dig för rost det närmaste året.

Keramisk lackförsegling

Gör du en keramisk lackförsegling får du ett effektivt skydd mot påverkan som kommer utifrån, som avgaser, miljöförstöring, nederbörd, salt och surt regn. En keramisk lack lägger man på bilen när man har polerat den. Då applicerar man lacken på alla bilens hårda ytor som plast, glas, fälgar och själva bilplåten förstås. På et sättet får bilen en hård yta som gör att bilens plåt står emot det mesta som kan repa den. Den gör plåtens yta vattenavvisande, smutsavvisande, skydd mot UV-strålar, insekter och damm. Du ökar bilens värde genom att göra en keramisk lackförsegling. Du behöver heller inte tvätta bilen lika ofta med en keramisk lackförsegling. Den drabbas inte av oxidering, som gör bilens yta flammig. Bilen stor emot all sorts smuts bättre, den bleknar inte av solens ljus och glansen på bilen behålls under längre tid.

Du lämnar bort din bil i tre dygn

Lämnar du en bil till en keramisk lackförsegling, tar det 36 timmar. Då tvättar de bilen, polerar den, lackar den i flera olika omgångar. Sedan läggs en lack lager, på lager, som sedan ska härdas under natten. Detta är vad som sker med din bil i en keramisk lackförsegling: tvättning av bilen, avfettning, maskering av plastdetaljer på bilen, maskinpolering, reparation av stenskott, fönsterputsning och tvätt av gummimattor. Du får en lackgaranti på minst 3 år, ofta mer. Läs mer om keramiska lackförseglingar på denna sajt.

6 Mar 2018