PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Smidigt att hyra buss

När företagets årliga kick off ska äga rum är det trevligt åka iväg från hemorten ett slag. Genom att hyra buss kan man enkelt transportera alla anställda.

Företaget var relativt nytt och hade under de tre år som det funnits haft kick of i hemkommunen. Men under det senaste året hade de fått tio nya anställda och lyckats långt över budget, så det fanns verkligen något att fira. Kent, företagets grundare, hade bestämt att de skulle åka till en hotell- och konferensanläggning ute i skogen.

Där skulle de börja med det obligatoriska årsmötet. Något som gjordes då på grund av ekonomiska skäl. Men denna gången skulle det bli ett stort nöje att visa årets siffror. Dessutom skulle några kollegor som varit kreativa och löst några organisatoriska problem diplomeras. Men om detta visste de inget ännu.

Beslutet att hyra buss

Först hade de tänkt att var och en skulle ta sig till anläggningen på egen hand. Då kunde de själva bestämma när de skulle resa hem. Sedan ändrade sig Kent när han insåg att de flesta nog skulle vara mycket trötta efter övernattningen och hellre sitta och sova i en buss istället för att köra bil.

Bussbolaget han kontaktat hade varit mycket tillmötesgående. Det visade sig att företaget Västanhede hade flera olika bussalternativ, så de inte behövde ta en femtiotvåsätes när de bara var trettio. Företaget skulle även se till att det fanns lite snacks, smörgåsar och kaffe då resan skulle ta en stund. Kent kände sig nöjd med bokningen och såg fram emot den stundande resan.

9 Jan 2023