PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Snabbt ut på vägen med intensivkurs i Norrköping

Intensivkurs är ett snabbt sätt att ta körkort i Norrköping. Men snabbt är inte alltid bra. När du väl ger dig ut på vägen gäller det att hålla hastigheten.

Bara för att du vill att det ska gå snabbt att ta körkort, behöver du inte nödvändigtvis köra snabbt när körkortet väl är i hamn. Faktiskt är det en stark rekommendation att inte överträda några hastighetsbegränsningar under körkortets prövoperiod. Då kommer du nämligen behöva göra om allting igen.

Och även om det var kul att gå en intensivkurs på körskolan i Norrköping, räcker det kanske med en gång. Men i och för sig – om du trots din gedigna körkortsutbildning ändå valt att köra för fort kanske du behöver ta riskettan en gång till. Det är nämligen där du lär dig om riskbeteenden i trafiken – fortkörning är ett av dem.

Snabb intensivkurs – ja – fortkörning – nej

Det är absolut inget fel att ha bråttom. Och om du har bråttom att ta körkort är en intensivkurs absolut det bästa valet. Då kan du fokusera helt på körkortet och få det gjort i ett litet kick. Men när du väl ger dig ut på vägarna själv behöver du vara medveten om att det inte är säkert att du kommer fortast fram bara för att du kör för fort.

Det kan faktiskt vara så att du inte kommer fram alls. Kanske blir du tagen i en fartkontroll och stoppad från att köra vidare. Eller så kör du av vägen. Det är det nämligen betydligt högre risk att göra om man kör för fort än när man håller hastigheten på vägen. Helt kontraproduktivt, med andra ord, för den som vill komma fram så fort som möjligt. Boka in dig till en intensivkurs via denna sajt: www.intensivkursnorrköping.se

7 Nov 2022