PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Tanka bilen under arbetstid

Många företag vill visa anställda lite extra omtanke och ser till att man har parkeringsplatser lätt tillgängliga. Idag kan man även lägga till en laddstolpe till elbilsägarna.

Om man har en elbil och en snäll arbetsgivare som placerar ut en laddstolpe för de anställda, så kan man ha lyxen att kunna ladda sin bil under arbetstid. Lite som en tankning där man inte ens behöver vara i närheten när det sker. När man sedan kommer ut för att åka hem för dagen, är bilen laddad och klar för att ta personalen hem eller via en matbutik på vägen. Det är ett bekvämt och lyxigt sätt att kunna ladda sin bil som även gör att man får en mer nöjd och mindre stressad personal. Kanske är också arbetsplatsen den enda platsen där man laddar sin bil under hela veckan.

Läs mer om laddstolple för företag.

Vad en laddstolpe är

På en laddstolpe kan man ladda en elbil eller koppla in sin husbil, även om laddstolparna kan se lite olika ut ibland. Fördelen med en laddstolpe till elbilen är att man på det sättet kan installera en möjlighet för laddning där man vill ha den. På arbetet, utanför lägenheten eller hemma på uppfarten till villan. Det finns även företag som väljer att installera laddstolpar som en service för besökare och kunder. Något som kan göra att man som kund väljer den butiken, eller företaget, istället för någon annan. Laddstolpar är smidiga och tar liten plats och går att placera såväl utomhus som inomhus enligt önskemål.

28 Mar 2021