PAPARAZZICRUISING

ALLT FÖR BILFANTASTER

Vi vill köpa den bil du vill skrota

Står du i valet och kvalet kring att skrota eller sälja din bil? Det finns alltid pengar att tjäna på din bil. Här i Göteborg står vi redo att köpa den bil som du inte längre har användning för.

Du ser dig själv cruisa över Älvsborgsbron i Göteborg med din gamla bil som du har delat så många minnen med. För många är bilen förenad med mycket nostalgi och kan det kan vara svårt att släppa taget om en bil som har stort sentimentalt värde. Men tyvärr är det någonting som man kan behöva göra innan det är för sent. Du tar dig över Älvsborgsbron men i höjd med Eriksberg märker du att “Gamla Bettan” verkligen sjunger på sista versen. Du förbereder dig på ett farväl. Men frukta inte – vi köper din bil i Göteborg så att du inte behöver gå igenom en traumatiserande skrotningsprocess.

Att skrota är inte enda lösningen

Det kan tyckas vara att ta den enkla lösningen när man väljer att skrota en bil man tror har sett sina bästa dagar. Man tänker kanske att man gör både bilen, sig själv och sin omvärld en tjänst genom att inte låta bilen se mer av dagens ljus. Men det är inte ett alternativ som du måste välja.

För visst vore det trist om du beslöt dig för att skrota din bil när du faktiskt fortfarande kan tjäna lite pengar på den? Vi finns här i Göteborg och är alltid intresserade av att köpa en bil som du inte längre känner att du har användning av. Det är ett alternativ väl värt att beakta.

Flera delar av bilen är intressanta

En bil som i en persons ögon framstår som en skrothög, är i en annan persons ögon värd en hel del. Det kan vara i form av reservdelar, återvinning eller någon specifik detalj som för exempelvis en samlare kan ha ett stort värde. Så anta inte att ingen skulle vara intresserad av din bil som du får be till högre makter ska ta sig över Älvsborgsbron. Det finns intresse även för din rishög.

Genom att sälja din bil istället för att skrota den ger du även dig själv bättre förutsättningar för att byta upp dig till en ny och bättre bil. En ny bil att samla nya minnen tillsammans med och som inte får dig att hålla andan varje gång ni ska ta er uppför en uppförsbacke.

9 Jul 2020